Konserter

NU startar våra Lördagskonserter, varje lördag kl 11.00 i Uppåkra kyrka!

Lördagskonserter i Uppåkra kyrka under hösten 2021

Sitt ner i vår vackra kyrka, tänd ett ljus och andas ut.
Varje lördag kl 11.00 med start den 18 september!

18 september Den nya Kyrkokören debuterar och bjuder på körlyrik!

25 september Meditationskonsert med musik av bl.a. Arvo Pärt

Ulrika Lorentzi, cello, Christina Willstedt, piano

2 oktober Karin Söndrebo spelar Beethoven, Bach och Bossi på stora orgeln

9 oktober Bachs dubbelkonsert för två violiner och stråkorkester. Solister är Anna Grane och Christopher Dury

16 oktober Re-Creation Voices. Vokalensemble under ledning av Stefan Ekblad framför musik av Byrd, Tallis, Rutter och Palestrina

23 oktober Fredskonsert med församlingens Frukostkör med anledning av FN-dagen den 24 okt.

30 oktober Elin Eriksson, sång och Markus Kvint, piano framför bland annat Hampus Söndrebos verk Cantica Sacra

13 november Allhelgonamusik för och med barn. ”Döden och Livet”

Medverkande: Församlingens barnkörer

20 november Vokalensemblen Collegium Sanctae Ceciliae framför musik av jubilarerna Michael Praetorius och Jusquin des Prez.

27 november Församlingens kyrkomusiker bjuder på stämningsfull adventsmusik från förr och nu.

Konserterna varar ca 30 minuter och det är alltid fri entré. Begränsat antal platser, dörrarna öppnas en halvtimme innan konsertstart.

Välkommen!