Konfirmation 2016
Foto: Per Wiklander

Konfirmation

Konfirmation för ungdomar som går i åttonde klass. Vi jobbar även med unga ledare som är angagerade i konfirmationen

Vem bryr sig? – Gud!

Konfirmation handlar om kristen tro, och kristen tro handlar om livet. Vi träffas i grupp och pratar om de stora frågorna, som vad som är ont och gott, relationer och meningen med livet.

Som konfirmand får du bekanta dig med kyrkan. Du får lära dig vad kyrkan står för och gör, både här hemma och i världen. Du får vara med om gudstjänster och andakter och veta mer om vad Gud har med ditt liv att göra. Du får också lära känna nya människor och åka på roliga läger.

Du får utforska din relation till Gud och till dig själv och dem runt omkring dig. Livets mening är inte prestation. Meningen finns i att du är värdefull och viktig för att du är den du är. Som männi­skor har vi ansvar för både vårt eget liv och hur vi bemöter andra.

Häng med , det kommer bli kul!

Vi som jobbar med konfirmanderna är

Emil  Eliason

Emil Eliason