Umeå universitet håller stängt

Det innebär att vardagen på campus är i ett pausläge just nu och Kyrkan på campus närvaro på plats är begränsad. Ändå kan vi hålla igång en del av vår verksamhet digitalt. Och det finns även möjlighet att träffa oss i våra lokaler i Ålidhemskyrkan.

Meditationerna fortsätter som vanligt och vi ses numera via zoom
Tisdagar kl 12.15-13 och torsdagar kl 12.30-13.
Ladda ner Zoom på din dator eller telefon och maila asa.bergius@kyrkanpacampus så får du en länk till vårt nya meditationsrum.

Our meditations will continue on Zoom
Every Tuesday at 12.15-13 and Thursday at 12.30-13.
Just download Zoom and contact asa.bergius@kyrkanpacampus.se

Ålidhem international church choir
We still meet up for rehearsal every week at Ålidhemskyrkan. Please contact asa.bergius@kyrkanpacampus.se if you want to join.

Vi finns fortsatt för samtal och stöd via telefon eller Zoom.
Vi har också möjlighet att ses för enskilt samtal i Ålidhemskyrkan. Boka tid som vanligt via vår hemsida eller mail.

Lunchmässorna i Andrum
Har tillsvidare uppehåll. Andakter läggs regelbundet ut på Svenska kyrkan i Umeås fb

Kyrkorna i Umeå håller fortsatt öppet för gudstjänster och enskild andakt.

Just nu innebär livet både väntan och att följa med i det som händer och vi får göra det bästa möjliga tillsammans. Så var rädda om er och ta hand om varandra!

Christofer, Åsa, Susanne och Micke