Tisdagskul i Västerslättskyrkan/Hedlundakyrkan

Tisdagar kl 14.30-16.00. För dig som går i förskoleklass och årskurs 1. Frukt, samling kring liv och bibel, skapande och lek. Möjlig hämtning från Rödängsskolan och Hedlundaskolan. Anmälan.

Terminsstart 15 februari

Under perioden som Västerslättskyrkan renoveras efter en fuktskada håller vi till i Hedlundakyrkan, Equmenia på Skolgatan 2.

Uppehåll v.10, 15, 16, (ev v. 19 om skolorna firar Fritidshemmens dag)

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.