Tavelsjö

Sommarläger vid sjön

Under två veckor delar vi livet på Kyrkans lägergård som ligger vid Tavelsjöns nordöstra strand. Tillsammans pratar vi om Gud och livet, sjunger, har kul, lär känna varandra och oss själva. Vi utmanas i frågor som handlar om livet, om det som är härligt och om det som är svårt. Om vänskap, Gud, normer, självbild och mycket mer. Det blir dagar att minnas resten av livet. I närheten av gården kan du bada, paddla, fiska i sjön, spela beachvolleyboll, fotboll och mycket annat. Vi kommer också att träffas några gånger under året för att lära känna varandra innan vi åker till Tavelsjö.

Vi erbjuder två konfirmationsläger i Tavelsjö, under två tidsperioder; juni och augusti.

Tavelsjö 1

Vi har några träffar och gudstjänster under året i Umeå. Sedan åker vi till Tavelsjö på sommarläger. Konfirmation i Tavelsjö kyrka.

När
Upptakt 23 oktober
Sommarläger 18 juni-5 juli i kyrkans lägergård i Tavelsjö
Datum för återträff meddelas senare.

Kostnadsfritt
Mattias Winblad von Walter, 090-200 25 45

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.

Tavelsjö 2

När
Upptakt 23 oktober
Sommarläger 24 juli-9 augusti i kyrkans lägergård i Tavelsjö.
Datum för återträff meddelas senare.
8 augusti

Kostnadsfritt
Mattias Winblad von Walter, 090-200 25 45

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.