Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Taizé 2020

Välkommen att möta Taizé i Umeå 30 april–3 maj 2020 i Tegs kyrka. Tillsammans med bröder från Taizé firar vi gudstjänster, har bibelsamtal och seminarier samt delar gemenskapen vid matbordet. Nu kan du anmäla dig!

Mötet börjar på Valborgsmässoafton med incheckning, middag och kvällsbön. Det går också att komma den 1 maj på förmiddagen. Ange i anmälan när du kommer.

En eller två Taizébröder kommer att delta under Taizémötet.

Vi samlas till bön i kyrkan tre gånger per dag, på samma tider och med liknande upplägg som i Taizé.

Vi har bibelintroduktioner, samtalsgrupper och seminarier i församlingsgården, som ligger i anslutning till kyrkan.

Alla deltagare får en arbetsuppgift under helgen.

Du som är 17–35 år är välkommen att delta under helgen.

Boende:

Enkel golvlogi i hem eller i församlingslokaler

Du kan även ordna boendet själv. Ange i anmälan om du behöver logi.

Mat:

Enkel vegetarisk mat serveras i Tegs församlingsgård. Anmäl om du har någon allergi.

Ett kafé i källaren kommer att vara öppet på kvällarna.

Avgift:

500 kronor, vilket motsvarar självkostnadspris för maten.

Anmälan:

Anmälan är öppen till den 29 mars 2020. Anmäl dig via Sensus länk här

Vill du engagera dig som volontär?

Vi behöver hjälp av dig som kan ta ett ansvar för en samtalsgrupp, leda städgrupper och liknande. Anmäl dig som volontär i anmälningslänken eller kontakta Mats Pelo.

Har du frågor om helgen:

Kontakta Mats Pelo, 070-525 10 18, matspelo@gmail.com

Har du frågor om anmälan:

Kontakta David Bergquist, Tel: 090-14 37 67 eller 073 - 077 51 82, David.Bergquist@sensus.se

Vill du engagera dig som volontär? Har du frågor?

Kontakta Mats Pelo, 070-525 10 18, matspelo@gmail.com