Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Sommarjobb på kyrkogårdarna

Är du 18 år eller äldre och gillar att arbeta praktiskt utomhus? Sök sommarjobb på Umeås kyrkogårdar! Här finns mer information om hur du ansöker.

Klicka på den kyrkogård du vill ansöka till för att komma till ansökningsformuläret.

Svenska kyrkan i Umeå ansvarar för dessa kyrkogårdar:

1. Tavelsjö nya kyrkogård (Kyrkogårdsvägen 12, Tavelsjö)

2. Tavelsjö gamla kyrkogård

3. Backens kyrkogård (Klockarvägen 3, Umeå)

4. Röbäcks kyrkogård (Riksvägen 134, Röbäck)

5. Västra kyrkogården (Kungsgatan 28, Umeå)

6. Norra kyrkogården (Sandbackavägen 55, Umeå)

Karta över Umeås kyrkogårdar

Tidigare har även 16-åringar kunnat söka sommarjobb på kyrkogårdarna. Från och med år 2017 gäller att alla anställda inom kyrkogårdsförvaltningen måste ha fyllt 18 år. Anledningen är att våra anställda ska kunna framföra fordon och använda redskap som förutsätter att man är myndig.