Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Nätverket ”Sinnesfrid för sjuka, hjärntrötta och anhöriga”

Nätverket vänder sig till alla som vill vara i ett sammanhang som tar existentiella och andliga frågor på allvar. Vi har träffar och gudstjänster en gång i Nus andaktsrum, Sjukhuskyrkan.

Varannan månad har vi nätverksträff och varannan månad gudstjänst. Både träffarna och gudstjänsterna är öppna för alla.

Vill du veta mer, kontakta

Monica Lundgren

Svenska kyrkan i Umeå

Diakon, Sjukhuskyrkan

Hitta till Sjukhuskyrkan

Obs! Andaktsrummet har flyttat och finns nu vid Norra entrén, bredvid biblioteketet Alva kultur.

Sjukhuskyrkan är ekumenisk och innefattar de olika kristna traditionerna i vårt land.

Ansvaret för Sjukhuskyrkan bärs av de lokala församlingarna i sjukhusets närområde.

Sjukhuskyrkan
Norrlands Universitetssjukhus
Busshållplats Universitetssjukhuset

E-post  Sjukhuskyrkan