Foto: Guillaume de Germain - unsplash

Pilgrimsvandring för klimatet -Walk for future

Pilgrimsvandring för klimatet - Walk for future, 24–26 september

Pilgrimscentrum i Vadstena genomför under sommaren och hösten 2021 en pilgrimsvandring för klimatet tillsammans med många andra (Fridays For Future, Naturskyddsföreningen, ACT Svenskakyrkan m.f.) genom Europa till den stora klimatkonferensen i Glasgow i november. Vandringen är en uppmaning till alla människor att ta jordens klimatnödläge på allvar och tillsammans sätta oss i rörelse mot ett mer gott och hållbart liv.

Vi kommer att i anslutning till denna stora vandring göra en liten ”Walk for Future” genom Umeå nu i höst. Vi planerar att vandra tre dagar med möjlighet för övernattning. Du väljer själv om du vill vandra en eller flera dagar.

Mer informtion kan du hitta i PDF:en som du kan ladda ner här =>

Länk till Pilgrimscentrum i Vadstena pilgrimsvandring för klimatet, klicka här =>

För mer information, kontakta

Erik Hansson