Två bebisar ligger på golvet och skrattar.

Öppen förskola i Västerslättskyrkan/Hedlundakyrkan

Fredagar kl 9.00–12.00 En förmiddag för barn och deras vuxna. Sång, lek, skapande, umgås. Möjlighet att köpa fika. Vårterminsstart 18/2 2022. Stängt 15/4 och 22/4.

Under perioden som Västerslättskyrkan renoveras efter en fuktskada håller vi till i Hedlundakyrkan, Equmenia på Skolgatan 2.

Hitta till Västerslättskyrkan

Västerslättskyrkan är en del av Umeå stadsförsamling

Västerslättskyrkan S:t Staffan
Timotejvägen 2
Busshållplats Västerslätt Centrum

E-post  Umeå stadsförsamling
Telefon 090-200 25 00

Koordinater
Latitud 63.836538
Longitud 20.232751
Klicka här för att se en karta>

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.