Några personer sitter på rad på golvet grensle över små pallar.

Kontemplativ meditationsretreat

Att leva i Guds närvaro - fredag 22 april kl.18.00 - söndag 24 april kl.15.00, Tavelsjö lägergård.

Vi hälsar alla studenter, meditationsgrupper, och intresserade i Umeå med omnejd varmt välkomna till att samlas och öva meditation i vackra Tavelsjö lägergård. Det här är ett tillfälle att fördjupa din övning under två dygn. Dagarna kommer att innehålla meditation, övningar i närvaro och kroppskännedom, vägledning, morgonbön samt meditation i naturen.

Under meditationspassen sitter vi i den tysta meditationen. Den varvas med gående meditation. Retreaten är kravlös men du uppmuntras att följa den gemensamma rytmen. Den är öppen för alla, oavsett om du är en van retreatdeltagare/meditatör eller inte. Vi äter enkel vegetarisk mat och sover i eget rum. Begränsat antal deltagare.

Retreaten ges i samverkan mellan Kyrkan på Campus och Ålidhemskyrkan

Ledare: Åsa Bergius och Erik Hansson.

Tid: fredag 22april kl.18.00 - söndag 24 april kl.15.00

Kostnad: 400 kr för studenter, sjukskrivna och arbetslösa, 700 kr för övriga.

Anmälan: gör du här =>