En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.

Mässa, te och tankar i Backens kyrka

Onsdagar kl 19-21 varje vecka i Övre salen efter veckomässan. För dig som i lugn och ro vill ta en kopp te med några andra. Vi samtalar om bibelns kvinnor eller något annat som vi vill prata om. Ta med en vän eller kom själv.

Vi går på mässan tillsammans kl 19 i kyrkorummet, och sedan blir det enkelt fika och prat en trappa upp i fikarummet på läktaren. Ingen anmälan, bara att komma som du är, en gång eller varje gång. Välkommen!  Adress till Backens kyrka: Häradsvägen 22, 903 62 Umeå. Ta buss nr 1 mot Umedalen, hpl Klockarvägen.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.