En låda tepåsar står bredvid några muggar med Svenska kyrkans emblem.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Te och tankar i Backens prästgård

Onsdagar kl 19–20.30. För dig som vill ta en kopp te med några andra och sen samtala om bibelns texter, böcker eller något annat som vi väljer. Vi går på mässan i Paviljongen tillsammans. Efteråt blir det fika och samtal i Prästgården. Vårens träffar: 11/1–24/5

Vi går på mässan tillsammans kl 19 i Paviljongen, och sedan blir det enkelt fika och prat tillsammans med den präst som håller i veckomässan. Ta med en vän eller kom själv. Du kan också komma direkt till Te och tankar kl 19.30, utan att först gå på mässan. 

Ingen anmälan, bara att komma som du är, en gång eller varje gång.

Naturligtvis går det även bra att komma enbart på veckomässan och sedan gå hem utan att stanna kvar och fika. 

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.