Lekträffen i Mariakyrkan

Måndagar kl 9-12. Har du valt att i huvudsak ha omsorgen om barnen hemma? En del som valt att vänta med eller delvis hoppa över förskola, känner behov av att träffa andra hemmaföräldrar och barn i olika åldrar.

Eget fika medtages. Kom ihåg att inte ta med citrusfrukter.
Lekträffen leds av ideella medarbetare.

Lekträffen är inställd den 4 april, 18 april och 6 juni.

Den sista träffen för terminen är den 13 juni.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.