Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.
Foto: Johannes Frandsen

Lågstadiekör i Backens prästgård

Onsdagar 17.30-18.15. Nu startar vi en kör även för dig som går i förskoleklass upp till 3:an. Du som vill sjunga, fika och umgås - välkommen hit!

Vi samlas i Paviljongen, som ligger alldeles bredvid Backens prästgård, där vi har gott om plats för fika, lek och sång.

Vi uppträder några gånger per termin - till exempel vid Tillsammansmiddagarna (tacos) en gång i månaden i anslutning till ordinarie körövning, och vid någon eller några gudstjänster för stora och små i Backens kyrka. 

Tips! Kombinera körövningen med Tillsammansmiddagar, se info längre ner på sidan.  

Hitta hit:
Prästgården ligger på Backenvägen 121. 
Åker du buss, ta lokalbuss nr 1 mot Umedalen, hållplats Kyrkvägen. När du klivit av bussen går du över gatan och genom allén till Prästgården. 
Kommer ni med bil finns det fri parkering på gårdsplanen samt bakom paviljongen. 

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.