Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Sommar i Kyrkstugan

Kom förbi och köp fika eller glass i kaféet, sola, bada, ro och paddla kanot i Nydalasjön. Här firas gudstjänst två gånger i veckan. Meditation, musik vid sjön, öppen förskola, ungdomskvällar och kulturkaféer är andra populära aktiviteter.

Vill du veta mer?

Här hittar du information om vad som händer i Kyrkstugan samt öppettider.

Hitta till Kyrkstugan, Nydala

Kyrkstugan är en del av Ålidhems församling

Nydalasjön 179

E-post  Ålidhems församling
Telefon 090-200 25 00

Koordinater
Latitud 63.810427
Longitud 20.354485
Klicka här för att se en karta>

På cykel: Ta cykelvägen som går genom Tomtebo och rundar Nydalasjöns södra ände och följ vägen längs stranden. Du kan också cykla längs stranden från Umelagun och badplatsen.

I bil: Passera Ålidhem och Tomtebo, fortsätt mot Innertavle och ta tredje avfart i sista rondellen mot Innertavle/Täfteå. Vid första avtagsvägen till vänster finns skylten ”Kyrkstugan Kafé”. Följ fortsatt skyltning.

Karta hur man tar sig till Kyrkstugan vid Nydalasjön