Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Kyrkomusiker till Tomtebo i Ålidhems församling

Är du utbildad kyrkomusiker och har erfarenhet av att arbeta som musiker i församling? Vill du vara med och bygga upp en kyrklig verksamhet i en växande stadsdel? Vi hoppas att du vill läsa vidare om denna spännande tjänst!

Om Tomtebo, Ålidhems församling
Tomtebo är ett av Umeås mest expansiva områden. Ålidhems församling bedriver redan idag verksamhet på Tomtebo, men vi vill förstärka arbetslaget ytterligare. Vi söker därför dig som vill vara med i arbetet att fortsätta bygga församling på Tomtebo.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kyrkomusiker kommer du bland annat att ansvara för musik vid gudstjänster och bedriva körarbete med såväl barn som vuxna. Det förväntas att du vill vara med i utvecklingen av musiklivet i den del av Ålidhems församling som Tomtebo utgör. Du kommer att vara en del av arbetslaget på Tomtebo tillsammans med präster, diakoner och pedagoger.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad kantor eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta som musiker i församling.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i din roll som kyrkomusiker hos oss. Som person är du flexibel, tycker om att arbeta i team och är intresserad av nytänkande då arbetet kommer att innebära mycket utvecklingsarbete.

Vi utgår från att du delar Svenska kyrkans värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Arbetstid/arbetsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50 % med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Upplysningar
Sista ansökningsdag är den 27 april.
Om du är en av dem som går vidare från urvalet kommer du att bli kontaktad för en personlig intervju.

För mer information om tjänsten kontakta:
Arbetsledare, Staffan Nygårdh, församlingsherde Ålidhems församling
Telefon: 090-200 27 13 / 072-539 11 25
E-post: Staffan Nygårdh

Facklig företrädare, Per Edberg, Lärarförbundet
Telefon: 070-5866093 / 090-165837
E-post: per.edberg@umea.se

Instruktioner för ansökan
Skicka CV och personligt brev till e-post Umeå pastorat och skriv "Kyrkomusiker Tomtebo” i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 27 april.

Om oss
Svenska kyrkan i Umeå utgörs av sex församlingar som samverkar inom Umeå pastorat sedan 2014. I pastoratet finns också ett kansli med gemensam fastighets- och kyrkogårdsförvaltning, administration och bokning, personalfunktion samt kommunikationsenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!