Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Aktuellt på våra kyrkogårdar

11 JULI- Vi har fortfarande kvar blommor ifall du vill beställa sommarplantering.

Plantering av sommarblommor

18 MAJ - Nu är vattnet påslaget på alla kyrkogårdarna.

Vatten på kyrkogårdarna

18 MAJ - Nu är vattnet påslaget på alla kyrkogårdarna.

Fakturor för skötsel och plantering 2018

FEBRUARI - Vi skickar ut fakturor som gäller hela 2018 års beställningar av penséer, rosor, ljung, kransar, granrisbuketter och ljus. Tidigare år skickade vi en faktura på våren och en på hösten, men nu är vår- och höstprodukter samlade på en faktura i början av året. Vi skickar även ut erbjudanden på tjänsterna sommarplantering och grundskötsel. Eftersom detta är erbjudanden och inte fakturor kommer de i separata brev. Vi hoppas kunna skicka allt i samma brev inför nästa säsong.

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider: 10.00-12.00 och 13.00-14.30, helgfria vardagar