Klippen – Strömbäck

Sommarläger bland fjäll och på Strömbäck

Konfirmationslägren på Strömbäck är alltid fulla av liv. Det är veckor med lek och allvar, nya vänner, frågor om Gud och om livet. Samlingar i kapellet ger puls, kramringar ger värme och sångerna blir soundtrack till minnet av en speciell sommar. Lägret börjar med dagar på fjällgården Klippen utanför Hemavan. Sedan hem och packa om för att fortsätta lägret på Strömbäcks folkhögskola. I Klippen blir det förutom konfapass och andra aktiviteter och gemenskap på fjällgården även övernattning på fjället och några längre dagsturer.

Strömbäck ligger där Umeälven möter Bottenhavet. Här finns bad och natur, och en kyrka som en naturlig mittpunkt. Efter en höst- och en vårträff blir det tre sköna lägerveckor som börjar i fjällen. I Klippen bor vi i logement, på Strömbäck får du eget rum.

Vi erbjuder två konfirmationsläger i Klippen-Strömbäck, under två tidsperioder.

Strömbäcks konfirmandläger arrangeras av EFS Västerbotten i samverkan med Svenska kyrkan i Umeå.

Klippen / Strömbäck 1

När

Upptakt 3 november.

Förträff i Strömbäck 9 maj

Läger Klippen 28 juni – 6 juli

Läger på Strömbäck 7 juli – 18 juli

Konfirmation 17 juli i Tegskyrkan

Återträff 10-11 september

17 juli i Tegs kyrka

Konstnad

Avgiftsfritt för deltagare som tillhör Svenska kyrkan i Umeå. Övriga betalar 4300 kr.

Magdalena Sandberg
090-12 58 22, 090-12 58 10

Klippen / Strömbäck 2

När

Förträff i Strömbäck 23 maj

Läger Klippen 26 juli – 1 augusti.

Läger på Strömbäck 2 aug. – 15 augusti.

Konfirmation: 14 augusti i Tegs kyrkan

Återträff: Datum meddelas senar

14 augusti i Tegs kyrka

Kostnad

Kostnad: Avgiftsfritt för deltagare som tillhör Svenska kyrkan i Umeå. Övriga betalar 4300 kr

Magdalena Sandberg
090-12 58 22, 090-12 58 10

Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.