Innebandy

Boll, knopp och hjärta

Kombinerat konfirmations- och innebandyläger. Oavsett vem du är, nybörjare eller proffs, är du välkommen. Gemenskap, nya vänner, sol, samtal, lek, träning, musik, foto, frågor och svar. Tillsammans tar vi reda på mer om oss själva, blir bättre lagspelare och skickligare med boll, knopp och hjärta. Med utgångspunkt i gruppens tankar och frågeställningar kommer vi att fundera kring tro och liv. Minst ett träningspass om dagen kommer att genomföras och de som håller i träningarna är erfarna innebandyinstruktörer.

Vi träffas också ett antal gånger under året, då börjar vi lära känna varandra, firar gudstjänst och går på matcher där vi hejar fram Umeås elitlag i innebandy.

Våra träffar

Vi kommer att ha Ålidhemskyrkan som bas, där lever vi lägerliv under lägerveckorna. Innebandyträningarna kommer att ske i Sjöfruhallen.

När

Upptakt 14 november

Sommarläger 29 juni – 6 juli i Ålidhemskyrkan.

Konfirmationn 28 augusti i Ålidhemskyrkan

Återträff: Datum meddelas senare.

28 augusti i Ålidhemskyrkan

Kostnadsfritt
Jeanette Brodin, 090-200 27 26
Utöver ovanstående träffar har de flesta alternativ några träffar under året.