Vårplanteringar

Kan beställas t.o.m. 30 april.

• Ros, ettårig planta. Pris: 200 kr. Planteras innan mors dag.
  • Pensé. Pris: 25 kr/styck. Lämpligt antal är 3 eller 5 stycken. Planteras innan mors dag.

För att kunna beställa vårplanteringar behöver du ha beställd skötsel, eller ett sommarblomspaket. Vårplanteringar kan inte kombineras med perennpaket.

Sista beställningsdatum 30 april gäller för att blommorna ska planteras innevarande säsong.

-> Tillbaka till Gravskötsel

Beställ gravskötsel och andra tjänster

Kontakta kyrkogårdsexpeditionen om du vill beställa (se kontaktuppgifter nedan). Om du mejlar in din beställning behöver du uppge:

• ditt namn och personnummer
  • kyrkogård, kvarter och gravnummer
  • om du vill att beställningen ska gälla tills vidare (du får faktura i början av varje år) eller endast i år.

Om du inte är gravrättsinnehavare till graven behöver du ha tillåtelse från gravrättsinnehavaren att göra beställningen.

Läs mer om hur Umeå pastorat hanterar dina inskickade personuppgifter: Behandling av personuppgifter

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider vardagar 10-12 och 13-14.30

Avvikande öppettider oktober:

22 oktober - stängt hela dagen pga utbildning
28 oktober - öppet 10-12
30 oktober - öppet 10-12

E-post umea.kyrkogardsexp@svenskakyrkan.se

Postadress Box 525, 901 10 Umeå
Besöksadress Östra Esplanaden 9, 2 tr. För att minska smittorisken uppmanar vi till att kontakta oss via telefon eller e-post.