Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det börjar med en längtan ...

Gruppen startar tisdag 8 oktober och fortsätter därefter varannan tisdag udda veckor under hösten och våren. Vi kommer också att delta i några gudstjänster. Ålidhemskyrkan kl 19.15–20.30.

Om du fick möjlighet att samtala om tro - vad skulle du fråga om?

Om Gud finns - vad kan Gud ha för plats i ditt liv?

Söker du som vuxen en plats där du kan samtala
och reflektera över livsfrågor och den kristna tron? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten och inte de färdiga svaren? Då kan vuxenkatekumenatet vara något för dig.
Katekumenatet tillåter det långsamma växandet på trons väg. Vare sig du känner dig osäker eller tveksam, nyfiken eller redan troende så kan du vara med i en katekumenatsgrupp.
I gruppen samtalar vi och delar erfarenheter om det som berör våra liv och vår tro. Du får komma med dina frågor och i din egen takt finna en personlig tro. Det kan också leda till att du vill döpa eller konfirmera dig.

För mer Information och anmälan:

Erik Hansson

Svenska kyrkan i Umeå