Den stora berättelsen

Blev sommarens resa inställd? Följ med Ålidhems församling på en resa genom tiderna till en plats med vikingar, mäktiga gudar och nya utmaningar.

Levande rollspel (Lajv) är en teaterform utan publik där vi tillsammans skapar och utforskar en berättelse. I början av hösten håller vi två worskshops med möjlighet att hantverka, sy kläder och peppa. Sedan möts vi vid Stöcksjö missionshus för en dags lajv. Vi bjuder på lunch och materia. Så kom igen, damma av fantasin, samla ihop barnen, föräldrarna, barnbarnen, grannarna och kompisarna och skicka in en anmälan!

Lajvet passar för alla åldrar och det finns inga förkunskapskrav. Barn under 10 år behöver ha med sig en vuxen. Begränsat antal platser.

Söndag 23/8 kl 11-16 Gudstjänst, lunch och workshop i Ålidhemskyrkan

Söndag 6/9 kl 11-16 Gudstjänst, lunch och workshop i Ålidhemskyrkan

Lördag 26/9 kl 9-15 Den stora berättelsen – lajv i Stöcksjö missionshus.
Lunch ingår och det finns möjlighet till samåkning.

Anmälan senast 20/8 till Lina Gullbrand, se nedan.

Vill du hjälpa till? Lära ut hantverk, rollskapande och annat lajvigt? Laga mat eller helt enkelt vara en närvarande vuxen? Anmäl dig som volontär till Lina Gullbrand. Din insats gör skillnad!

För mer information och anmälan:

Lina Gullbrand

Svenska kyrkan i Umeå