En vandringsled på fjället.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Den gömda skatten - att söka och finna Gud i alla ting i Tegs kyrka

Torsdagar kl 19–20.30. En kväll med inlevelsemeditation, rundor och tystnad. Ingen anmälan. Vårens datum: 26/1, 23/2, 9/3, 23/3, 20/4, 4/5.

En kväll med lyssnande, delande, och samtal inspirerat av tolvstegs och ignatiansk andlighet.

Kan med fördel kombineras med Tacotorsdag med stilla stund som är i anslutning till detta. Vardagsmiddagen är mellan 17.30-18.45.  Läs mer här.

Tacotorsdag med stilla stund i Tegs kyrka

Torsdagar kl 17.30 jämna veckor. Vi serverar omsorgsfullt lagade klimatsmarta tacos med tillbehör, som avslutas med en stilla stund då vi sjunger tillsammans. Vårterminen pågår: 26/1–1/6. Anmälan inför varje gång.

Livsstegen – 12 steg för oss som vill hitta en ny väg

Nya grupper startas regelbundet. Livsstegen är ett självhjälpsprogram för oss alla som känner att livsproblem, stora som små, har gjort tillvaron komplicerad.

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker? 

En person som kommit fram till en gammal kyrka håller en mobiltelefon i handen. På skärmen visas information om kyrkan.

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.