Dagar om sorg

Lördag 8 oktober är en dag för dig som förlorat kroppsfunktioner exempelvis genom olycka eller sjukdom. Lördag 19 november är en dag för dig som sörjer någon som dött.

Lördag 8 oktober kl 10.00-16.00 i Församlingsgården Östra Esplanaden 9

För dig som förlorat kroppsfunktioner exempelvis genom olycka eller sjukdom. Det är lätt att glömma att det också handlar om sorgbearbetning efter sådana livsomställningar.
Den här dagen delar vi med oss av kunskap och erfarenheter om sorg. Vi samtalar och använder avslappning, bild och musik för att du ska kunna vara i din sorg. Du bjuds på lunch under dagen.

Sista anmälningsdag 3 oktober.
Anmälan och frågor: Monica Lundgren, diakon
072-539 10 89 / monica.lundgren2@svenskakyrkan.se

Lördag 19 november kl 10.00-16.00
i Församlingsgården Östra Esplanaden 9

För dig som förlorat någon genom döden. Under denna dag delar vi med oss av kunskaper och erfarenheter om sorg.
Vi samtalar och använder avslappning, bild och musik så att du ska kunna vara i din sorg. Du bjuds på lunch under dagen.

Sista anmälningsdag 14 november.
Anmälan och frågor: Monica Lundgren, diakon
072-539 10 89 / monica.lundgren2@svenskakyrkan.se

gräs med dagg och i bakgrunden bryter solen genom molnen

Samtalsgrupper vid sorg

Att förlora en närstående kan väcka starka känslor och många tankar. Det kan vara till hjälp att dela och samtala om dessa känslor med andra i samma situation.

Samtal, stöd och sorgegrupp

När livet händer och du behöver prata med någon om det som är viktigt för dig. När du varit med om något svårt eller kanske bara längtar hem.