Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon: +46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Beställ övriga tjänster

Här kan du kan beställa höst- och vårplantering, utläggning av kransar och granrisbuketter samt tändning av gravljus.

Du som är gravrättsinnehavare till en grav inom Umeå pastorat kan beställa genom formuläret på denna sida. Du behöver ange gravnummer, kyrkogård och kvarter i beställningen.

Vänligen notera att priserna som anges är enligt 2018 års prislista. Skötselpriser för 2019 kommer inom kort.

Om du är ombud för gravrättsinnehavaren eller inte vet vilket gravnummer det gäller - kontakta kyrkogårdsexpeditionen (kontaktuppgifter längre ner på sidan).

VÅRPLANTERING

Kryssa för de blommor du vill beställa och ange även hur många. Vårplantering utförs från maj och framåt. Observera att om du vill beställa penséer behöver du också beställa grundskötsel av gravplatsen (med planteringsyta). Detta görs på fliken "Beställ gravskötsel" som finns högst upp på denna sida.

HÖSTPLANTERING OCH VINTERDEKORATIONER

Ljungplantor och vinterdekorationer kan beställas till och med veckan före allhelgonaveckan.

LJUSTÄNDNING

OM DIN BESTÄLLNING

Ange om din beställning gäller en gång (i år) eller om du vill att den upprepas årligen.

Kyrkogårdsexpeditionen

Öppettider: 10.00-12.00 och 13.00-14.30, helgfria vardagar

Avvikande öppettider i november:
onsdag 21/11 stängt

Epost: umea.kyrkogardsexp@svenskakyrkan.se