Pastoratet söker säsongsarbetare

Välkommen med din ansökan!

Säsongsarbetare

Kyrkogårdsförvaltningen i Ulricehamns pastorat söker nu säsongsanställda kyrkvaktmästare för 2023. Kyrkogårdsförvaltningen har 20 -30 anställda beroende på säsong. Flera av våra säsongsanställda från föregående år har redan valt att arbeta hos oss igen, men vi söker nu ytterligare medarbetare inför säsongen 2023.

Arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är kyrkogårdsskötsel med alla förekommande moment som plantering, skötsel av grönytor och gravskötsel. Även viss fastighetsskötsel och städ förekommer. Det kan också bli aktuellt med inre tjänstgöring i kyrkan i samband med gudstjänster och förrättningar och då kan även helg förekomma. Arbetet är mycket varierande och innebär att man arbetar både tillsammans och självständigt.

Kvalifikationer
Erfarenhet av grönyteskötsel inom park eller kyrkogård är meriterande och trädgårdsutbildning ett plus. Vi förväntar oss också att du kan ge ett gott bemötande till besökare på kyrkogårdar och förrättningar.

Vi ser gärna att du är medlem i Svenska kyrkan och delar dess värderingar.

Körkort: B-körkort fodras.

Arbetstid/Varaktighet: Säsongsanställning 5,5 månader med möjlighet till förlängning.

Omfattning: 100%

Lön: Fast lön, kollektivavtal finns.

Ansökan skickas via post till: Ulricehamns pastorat. Västra kyrkogatan 3B, 523 30 Ulricehamn.

Eller via mejl: ulricehamn.pastorat@svenskakyrkan.se
Märk ansökan med ”Säsongsarbetare”.

Intervjuer sker löpande. Ansök därför så fort som möjligt, dock senast 3 februari.

För frågor kontakta:
Kurt Eriksson, Kyrkogårdschef  0321-17 200