Biskopsvisitation i Ulricehamns pastorat

Under en vecka i januari får Ulricehamns pastorat besök av biskop Åke Bonnier, som tillbringar några dagar i församlingarna. Syftet är att samtala med medarbetare och församlingsbor, fira gudstjänst och få en bild av hur det är i pastoratet. Några samlingar är öppna för allmänheten - välkommen att vara med!

Till följande gudstjänster och samlingar är du välkommen att möta biskop Åke och några av hans medarbetare:

Tisdag 16 januari
9.00 Mässa i Ulricehamns kyrka
17.00-19.00 Panelsamtal i Ulricehamns församlingsgård: ”Det goda samhället skapar vi tillsammans”. Representanter från kyrka, moské och kommun. Samtalsledare: Henrik Ericksson, Ulricehamns Tidning.

Onsdag 17 januari:
9.00 Bön i Kölaby församlingshem, med frukost och samtal.
18.00 Kvällsmässa i Södra Vings kyrka. Kyrkkorv.

Söndag 21 januari:
11.00 Högmässa i Tvärreds kyrka. Sopplunch. Biskop Åke sammanfattar sina intryck från visitationsdagarna i ett tal.

Ingen anmälan - det är bara att dyka upp!