Foto: Camilla Cherry

Barn-och ungdomsledare sökes

Åsundens församling söker barn- och ungdomsledare 75 %

Verksamhetsbeskrivning

Svenska kyrkan i Ulricehamn söker nu en barn-och ungdomsledare på 75 %, vikariat för 1 år  2022-08-01 – 2023-08-01 med tjänstgöring i främst Åsundens och Ulricehamns församlingar. Åsundens församling utgörs av områdena kring Gällstad och Tvärred. Det finns vissa möjligheter till förlängning. Tjänsten innebär arbete med barn/ungdom 0-18 år.

Arbetsuppgifter

Som barn, ungdom eller fritidsledare är du med och driver den pågående gruppverksamheten med konfirmander, scouter, kyrkans barntimmar och öppen förskola. Du finns också med i församlingens utvecklingsarbete med barn och ungdom, kontakter med skola med mera.

Du arbetar tillsammans med andra anställda och ideella ledare. Ibland medverkar någon av grupperna i gudstjänst. Arbetstiden är förlagd på schema där viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. Grundschemat innebär arbete måndag till torsdag.

Person, utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som delar Svenska kyrkans tro och värderingar och som tycker om att arbeta med barn och ungdom. Utbildning och erfarenhet inom området är meriterande. Egen bil och B-körkort är ett krav.

Anställningen följer Svenska kyrkans kollektivavtal.

Upplysningar om tjänsten:

Henrik Lööv, församlingsherde 0321-17 150

Gunnar Böhm, HR-ansvarig 0321-17 107

Sista ansökningsdag 2022-06-06

Ansökan skickas till antingen till:
ulricehamn.pastorat@svenskakyrkan.se
eller med brev till:
Ulricehamns pastorat, Västra Kyrkogatan 3B, 52330 Ulricehamn.
Märk ansökan ”Barnledare”.