Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Lane-Ryrs församling

Lane-Ryr är bygemenskapen norr om Uddevalla. Här är alla välkomna att bygga församling!

Vi firar gudstjänst varje söndag 11.00 utom en gång i månaden då det är musikgudstjänst 16.00.

Välkommen också på 11- kaffe, after schoolsykrets, vuxenpyssel, pilgrimskören och gospelkör.

För de lite mindre barnen finns musiklek.

Varje termin har vi skolsamlingar vid de större högtiderna.

I Lane-Ryr sker dop efter överenskommelse med prästen. Välkommen att läsa mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning.

Personal Lane-Ryr

Helen Karlsson