Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Bäve kyrka

En enkel och fin mötesplats för olika åldrar och nationaliteter, en andlig hemvist för många.

Bäve kyrka

Församlingen präglas av lekmannamedverkan och omsorg samt ett aktivt arbete med konfirmander och ungdomar.

Vi firar mässa med lovsång varje söndag 11.00. Oftast medverkar gudstjänstgrupper i planeringen och genomförandet av Mässa med lovsång. Under gudstjänsten är det söndagsskola för barnen.

Välkommen också till Språkcafé för nya svenskar och smågrupper med mera. Titta förbi på sopplunchen med föredrag, pröva på olika kursverksamhet för vuxna eller en bibelstudiegrupp!

Dessutom finns det KU, KU+, barnkör, FUB-gudstjänster och ungdomsträffar.

Du kan också kontakta oss om vårt arbete tillsammans med skolorna.

Läs mer om vår kyrka och dess historia. Läs också mer möjlighet till dop, konfirmation, bröllop och begravning. Läs också mer om pastoratets kyrkogårdar.