Svenska kyrkan i Uddevalla

Svenska kyrkan i Uddevalla Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan i Uddevalla Webbplats

Bäve kyrka

Bäve kyrka nära Skogslyckans torg är en enkel och fin mötesplats för olika åldrar och nationaliteter, en andlig hemvist för många.

Bäve kyrka

Församlingen präglas av lekmannamedverkan och omsorg samt ett aktivt arbete med konfirmander och ungdomar.

Vi firar mässa med lovsång varje söndag 11.00. Oftast medverkar gudstjänstgrupper i planeringen och genomförandet av Mässa med lovsång. Under gudstjänsten är det söndagsskola för barnen.

Välkommen också till Språkcafé för nya svenskar och smågrupper med mera. Titta förbi på sopplunchen med föredrag, pröva på olika kursverksamhet för vuxna eller en bibelstudiegrupp!

Dessutom finns det KU, KU+, barnkör, Be Voice-kören,  och gudstjänster på finska, FUB-gudstjänster och ungdomsträffar.

Du kan också kontakta oss om vårt arbete tillsammans med skolorna.

Läs mer om vår kyrka och dess historia. Läs också mer möjlighet till dop, konfirmation, bröllop och begravning. Läs också mer om pastoratets kyrkogårdar.

Gruppen är för dig som
•	vill öva prata svenska i en trygg miljö
•	vill ha gemenskap med andra
•	vill lära dig om svenska traditioner
•	vill prata om aktuella händelser

varje onsdag kl 10-12 i Bäve kyrka

Språkcafé varje onsdag

Nu kan du ge din gåva eller betala fikat med swish. Enkelt!

Swish!

Nu kan du ge din gåva eller betala fikat med swish. Enkelt!