En ung kvinna pratar med en flicka med glitter i håret.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Unga och vuxna

En Gud värd tillbedjan

Lovsångsdag med undervisning av Birgitta Sjöström Aasa. Lördag 8 oktober i Bäve kyrka.

Vuxenväg till tro

Vill du veta mer om vad kristen tro är? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? I höst startar en katekumenatsgrupp i Bäve kyrka. Det är en samtalsgrupp om tro och livsfrågor för dig som är nyfiken på kristen tro.

Alphakurs

Alpha är en social mötesplats som utforskar grunderna i den kristna tron. Det är helt enkelt en öppen, informell och ärlig plats för att utforska och diskutera livets stora frågor tillsammans. Måndagar 18.00 i Café Strömmen, start 26 september.

Vuxenpyssel

8 sep, 6 okt, 3 nov 19.00

Retreat

Sön 23 okt 10.00-16.00 i Lane-Ryrs församlingshem

POP- Power of pink

måndagar 14.00-16.00 Dalabergskyrkan, Café Basilika

Barn i föräldrars fokus - kurs för dig som separerat

Barn i föräldrars fokus (BiFF) är en kurs för dig som är förälder och som har separerat. Metoden kommer från Rädda Barnen och har funnits sedan 2005 i olika delar av landet.

Ett fat med kanelbullar

Språkcafé i Bäve kyrka

Fika, umgås och öva svenska språket! Onsdagar 10.00-11.30.

Café Strömmen

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering.