Foto: Unsplash

Unga och vuxna

Mötesplatser för dig som vill hitta nya sammanhang, ha roligt, laga mat, pyssla, bidra med din kunskap, lära dig något nytt, utforska tro och ännu mer.

En lång och rak grusväg i skogen.

Vuxenväg till tro - Katekumenatet

Längtar du efter en tro? Söker du ett sammanhang där dina frågor och erfarenheter är utgångspunkten, inte de färdiga svaren? Då kan den här samtalsgruppen vara något för dig! Sep 2024, Bäve kyrka 

Andlig vägledning

Vill du få hjälp att se hur Gud visar sin kärlek i din vardag? Vill du utveckla din förmåga att lyssna till ditt hjärta och till Guds hjärta? Då kanske samtal med en andlig vägledare är något för dig. Välkommen att höra av dig.

Barn i föräldrars fokus - kurs för dig som separerat

Barn i föräldrars fokus (BiFF) är en kurs för dig som är förälder och som har separerat. Metoden kommer från Rädda Barnen och har funnits sedan 2005 i olika delar av landet.

Besöksgrupp

Vill du engagera dig för att besöka en medmänniska, bryta ensamhet och ge stöd och uppmuntran till andra. Gå med i en besöksgrupp. Hör av dig vid intresse.

Besökstjänst

Att inte ha någon att prata med eller ta en kopp kaffe med, kanske hitta på enkla utflykter eller ta en promenad med är vardag för alltför många människor idag. Ensamheten är ett stort bekymmer som Du skulle kunna vara med och motverka genom att ingå i Svenska kyrkans besökstjänst! Välkommen att höra av dig!

Bön i Bäve

Bön är ett samtal med Gud. Du kan be hur som helst och om vad som helst, med ord eller tyst i hjärtat. Du kan också be tillsammans med andra. Hör av dig om du vill veta mer.

Café Basilika

Café Basilika är Dalabergskyrkans café. Basilika är en av världens mest omtyckta kryddor. Den doftar gott. Den mår bra i näringsrik jord. Den trivs i en varm atmosfär, på en solig och vindskyddad plats. Det är något av vad vi vill ge och skapa plats för i vårt café. Tisdagar 16 jan – 30 juli 2024 kl. 15.00, Dalabergskyrkan

Café Strömmen - sommaröppet

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering. Se nedan våra öppettider under sommaren.

Försnack

Vill du vara med i planeringen av Dalabergsmässan? På Försnack läser och samtalar vi om söndagens text och planerar gudstjänsten. Tisdagar kl. 16.00, Dalabergskyrkan

Kyrkans Unga i S:t Mikaelsgården

Många ungdomar ser S:t Mikaelsgårdens ungdomsvåning som sitt andra hem. De tar stort ansvar för varandra och för lokalen. Välkommen att vara en del av gemenskapen. Ons och tor 17 jan–30 maj 2024 kl. 18.00, S:t Mikaelsgården.

Körer

Sjung i kör! Här presenteras alla de körer som finns i Uddevalla pastorat. Förhoppningsvis hittar du en kör som passar just dig!

Sommarcafé i Bäve

Välkommen på fika och gemenskap i ett somrigt Bäve! Onsdagar v. 26-30 2024 kl. 14:00-15:30, Bäve kyrka. 

Några tonårstjejer sitter på en hustrappa.

Ungdomsalpha i S:t Mikaelsgården

Är du nyfiken på vad kristen tro kan vara? Här får du möjlighet att diskutera livets och trons stora frågor tillsammans med andra. Ons 2022 16.00, S:t Mikaelsgården.

Ungdomscafé i Dalabergskyrkan

Varannan fredag är det ungdomscafé med fika och häng i Dalabergskyrkan. Då är också kyrksalen öppen och ljusgloben är tänd för möjlighet till samtal eller ljuständning. Varannan fredag våren 2024 kl. 20.00, Dalabergskyrkan

Worship Wednesday

Sjung med Gospelkören i Lane Ryr! Ett härligt tillfälle att få vara med i en god sånggemenskap! Vi inleder två onsdagsrepetitioner med att sjunga lovsång! Onsdag 18 sep och 16 okt 2024 kl. 18.30 - 19.10, Lane Ryrs församlingshem