Uddevalla pastorat om coronaviruset

Uddevalla pastorat tar coronaviruset på allvar och följer myndigheternas rekommendationer. Här kan du läsa mer!

Den 29 september släpptes de flesta restriktioner och bland annat tas deltagarantalet bort för allmänna sammankomster och för serveringstillställningar inomhus. Konserter blir återigen tillåtet inomhus och rekommendationen om att arbeta hemifrån tas också bort.

Även om vi ska komma ihåg att pandemin inte är över utan att vi fortfarande ska iaktta försiktighet i kontakter med andra människor och hålla oss uppdaterade på vad som gäller genom att gå in på folkhälsomyndighetens hemsida:

OROLIG?

Om du är sjuk ska du vända dig till sjukvården. Ring 1177 om du har anledning att tro att du är smittad. Ring 113 13 om du har frågor av allmän art.

Om du känner oro kan du vända dig till kyrkans präster och diakoner. Du kan också ringa jourhavande präst på 112. Har du frågor om hur vi hanterar frågan i Uddevalla pastorat, är du välkommen att kontakta kyrkoherde Gertrud Malmberg.

Gertrud Malmberg

Svenska kyrkan Uddevalla pastorat