Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Uddevalla kyrka

Med sina rötter i historien, mitt i centrum, granne med Kungstorget och Bäveån.

En församling på G: gudstjänst, go gemenskap, glädje, gåvor. Detta märks också i församlingens liv med ett rikt gudstjänstliv flera dagar i veckan, barngrupper för alla åldrar, samtalsgrupper, stora konfirmandgrupper, musikverksamhet för alla åldrar.

Vi firar högmässa varje söndag kl 11.
Välkommen också till Mammabarngrupp, Babyrytmik, Sykars brunn, Morgonbön, Onsdagsmässan, Kammarkören, S:t Mikaelskören, Retreater, Babygrupp, Sång och rytmik, Miniorer och Juniorer.

Musikgudstjänster och kör- och musikprogram är en viktig del av församlingens profil. Kika gärna på vårt musikprogram här eller i foldern som ges ut två gånger om året och ta del av ett rikt musikliv med konserter i både det lilla och stora formatet.

Välkommen också att läsa mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning.