Tre tjejer på rad sjunger i en kyrka.
Foto: Johannes Frandsen

Soul Children i Bäve kyrka

En kör för dig som är 10-16 år. Ons 2022 17:00, Bäve kyrka.

Soul Children är en körrörelse som riktar sig till tweens mellan 10-16 år. Repertoaren är bred och består bland annat av gospel, pop och soul. Körerna strävar efter hög musikalisk nivå och har ofta rörelser och koreografi till sina låtar. Förutom att sjunga och röra på oss, umgås och leker vi, lär oss mer om musikens byggstenar och delar tro och liv tillsammans.

Soul Children-familjen

Soul Children-rörelsen är en stor musikfamilj i Skandinavien och världen som delvis sjunger samma sånger med samma koreografier. De körer som vill kan enkelt samarbeta och möta andra Soul Children-körer inom Sverige eller utomlands för att utbyta material och erfarenheter. Soul Children arrangerar återkommande festivaler, gatherings och andra event.

Anmäl dig till kontaktperson nedan.