Sinnesromässa

Sinnesromässan tar sin utgångspunkt 12-stegsrörelsen. Först när vi vågar erkänna för oss själva och andra hur det verkligen är, kan vi med Guds hjälp bli fria från det som binder oss till droger eller något annat som förstör våra liv. Sinnesromässan är en enkel och personlig mässa där alla som vill kan få vara delaktiga och den passar även den som inte är så kyrkvan.

Sinnesromässa är en enklare gudstjänst med nattvard, som grundar sig i tolvstegsprogammet, och som bygger på stor delaktighet. Varje gång är det några som berättar något ur sitt liv, ibland genom sång och musik. Det finns möjlighet till ljuständning, bön och personlig förbön. Under och efter mässan finns det framdukat pizzabullar, snacks, juice och kaffe. Sinnesromässan är en stund av ro, frid och gemenskap som så långt det är möjligt är kravlös både med varandra och med Gud. Varje mässa avslutas med sinnesrobönen.

Uddevalla kyrka 17.00
fre 23 sep
fre 21 okt
fre 25 nov

Vill du vara med och planera mässan?
Uddevalla kyrka 17.00
mån 19 sep
mån 17 okt
mån 21 nov

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Välkommen på gudstjänst i våra kyrkor och församlingar!

Café Strömmen

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering.

Konsert och musikgudstjänst

Musikarrangemang i Uddevalla pastorats kyrkor.