Foto: Pexels

Retreat

På denna retreat får du möjlighet att vara en dag i stillhet och lyssna till ditt hjärta och till Gud. Det är ett tillfälle för dig att hinna ifatt dig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet. Sön 12 mar 2023 kl. 10:00, Lane-Ryrs kyrka och församlingshem.

En stor del av vår tid går åt till kommunikation med andra människor. Telefonen plingar, tv:n sänder dygnet runt och internet tar aldrig slut. Men för att orka behöver alla människor ibland bara ägna sig åt sig själva. På denna retreat får du göra det, samtidigt som du får möjlighet att vara nära Gud.

Det blir en dag i tystnad som vi startar med avspänning. Efter lunch har vi en bibelmeditation. Det finns också möjlighet till promenadsamtal med vägledning och enkelt skapande. Dagen avslutas med en härlig och varm gudstjänst.

Frukost, lunch och fika ingår

Sön 12 mars 2023 kl. 10:00-17:00, Lane-Ryrs kyrka och församlingshem
Anmäl dig till Görel Thorell. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.