Retreat där du är

Lördag 23 maj är du välkommen att delta i retreat på distans!

Under coronapandemin är retreaterna i Lane-Ryrs församlingshem inställda. Istället är du välkommen att delta i retreat på distans!

Såhär går det till

Lördag 23 maj avsätter du tid och plats där du känner dig bekväm. Du behöver:

• en plats där du får vara ostörd
  • tid
  • en e-postadress
  • en webbläsare

Fyra gånger under dagen skickas filmklipp till din e-postadress. I filmklippen får du vägledning, avspänningsövningar och bibelmeditation. Du kan lägga upp dagen som du vill men första filmklippet skickas ca 10.00. Filmklippen ligger kvar, så du kan välja att se dem vid senare tillfälle om du önskar.

Beställ lunch och fika

Om du befinner dig i Uddevalla kan du beställa lunch och fika för 60 kr som levereras till den adress du anger.

Frågor och anmälan

Frågor och anmälan tas emot via e-post till anna.reimers@outlook.com

Ange namn och telefonnummer. Om du önskar lunch behöver du även ange till vilken adress du vill ha maten och om du vill ha specialkost. Ange också om du har ett Facebook-konto och vill vara med i en grupp där vi kan dela med oss litegrann till varandra.

Vad är retreat?

Att vara på retreat är att ge sig själv tid. Det är ett tillfälle för dig att hinna ifatt dig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet. Läs mer om retreat på www.svenskakyrkan.se/sokdintro/retreat