Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Välj ett av alternativen nedan. Tänk på att du kan vara medlem utan att vara döpt.

När du har skickat iväg ansökan kommer du att få ett brev hemskickat med mer information och en blankett som du skickar tillbaka till oss.

Det går också bra att själv besöka oss för att personligen ansöka om att bli medlem i Svenska kyrkan. Eller ladda ner en blankett att skriva ut här.

Behöver du hjälp kan du vända dig till vår expedition, se nedan.

JAG VET INTE OM JAG BOR I Uddevalla PASTORAT

Du kan bli medlem i Svenska kyrkan oavsett var du bor i Sverige. Du är lika välkommen till alla kyrkor oavsett var du bor. Du kommer att tillhöra den församling där du är folkbokförd.

FOLKBOKFÖRD UTANFÖR SVERIGE

Om du inte är folkbokförd i Sverige kan du skriftligt ansöka om medlemskap hos Kyrkostyrelsen, 751 70 Uppsala.
E-post: kyrkostyrelsen@svenskakyrkan.se

Kontakta Uddevalla pastorat