Orgelbrus

Brusande orgelmusik framförs av etablerad organist. Organistens fingrar och fötter får orgeln att ljuda likt en konsertorgel, trots att den bara har en manual och är en s.k. psalmorgel. Framförandet av orgelmusik i denna musikgudstjänst är på hög nivå. Sön 5 feb 2023 kl.16:00, Lane-Ryrs kyrka.

Organisten Samuel Eriksson, bördig från Lane-Ryr, numera verksam som organist i Göteborg, framför ett program med orgelmusik av bl.a. J S Bach, D Buxtehude och J Brahms. Orgelns möjligheter blir denna musikgudstjänst uppmärksammade av Samuel Erikssons unika förmåga att anpassa utförandet utifrån orgelns förutsättningar. Det blir ett orgelprogram att längta efter.

Kyrkkaffe serveras i församlingshemmet från kl.15:00. Musikgudstjänsten börjar i kyrkan kl. 16:00.

I samarrangemang med Sensus.

Kostnadsfritt

Sön 5 februari 2023 kl. 16:00 (Kyrkkaffe från 15:00 i församlingshemmet), Lane-Ryrs kyrka