Musikpedagog med ansvar för event

till Uddevalla pastorat

Uddevalla pastorat utgörs av församlingarna Bäve, Dalaberg, Lane-Ryr och Uddevalla med tillsammans drygt 20 000 medlemmar. Här finns en dynamik och spännvidd mellan olika uttrycksätt och församlingsmiljöer. Vi är ungefär 80 anställda inom församlingsverksamhet, kyrkogårdsförvaltning, förskola och administration.

Vi söker en musikpedagog till Uddevalla församling. I tjänsten ingår, förutom att arbeta med församlingens ungdomar och konfirmander, att vara ansvarig för utåtriktad verksamhet och event i Uddevalla pastorat.

Vi vill öka vår synlighet bland Uddevallaborna och finnas där de rör sig. Din uppgift är att hålla koll på vad som händer i vår stad, planera aktiviteter och genomföra dem tillsammans med övrig personal. Det kan vara att serverara kaffe i morgonrusningen eller delta på sommarens stadsfestival. Det övergripande målet är att stärka vårt varumärke lokalt och i förlängningen hitta nya vägar att nå ut med evangeliet. Tjänsten är delad i två lika stora delar: 50 % musikpedagog och 50 % utåtriktad verksamhet och event.

som musikpedagog kommer du:

• vara en del av vårt ungdomsteam.
  • leda musikverksamheten i konfirmand- och ungdomsarbetet.
  • delta i gudstjänster när ungdomarna medverkar.
  • eventuellt leda en ungdomskör.

som eventansvarig kommer du:

• omvärldsbevaka och hålla koll på vad som händer i vår stad.
  • driva och utveckla den utåtriktade verksamheten.
  • planera och genomföra externa aktiviteter tillsammans med övrig personal i pastoratet.

kvalifikationer

• Du har någon form av musikutbildning.
  • Pedagogisk utbildning är meriterande.
  • Du är social och driven, kreativ och redo att anta utmaningar.
  • Du är väl förankrad i Svenska kyrkans tro och liv, vi ser gärna att du har en personlig kristen tro.
  • Du har körkort B.

om tjänsten

Du blir en del av Uddevalla församlings arbetslag med 13 medarbetare i olika yrkeskategorier. Tillträde enligt överenskommelse.

ansökan

Ansökan med meritförteckning skickas in via vårt rekryteringssystem. Klicka här för att ansöka.

sista ansökningsdag

31 augusti 2020