Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Musik i Uddevalla våren 2020

Här är vårens musikprogram i Uddevalla Pastorat!

Välkommen till vårens musikprogram!

Musikverksamheten i Svenska kyrkan är omfattande och av stor betydelse för kulturlivet och konsertverksamheten i Uddevalla med omnejd. Varje år anordnas i våra kyrkor ett stort antal konserter och musikgudstjänster med musik från olika epoker, i olika stilar och uttrycksformer. Det är vi glada och stolta över!

I vårens program hittar du bland annat Dalabergskörens traditionsenliga vårkonserter. I Dalaberg återkommer även serien med livemusik i Café Basilika. En gång i månaden är det musikgudstjänst i Lane-Ryrs kyrka. I Uddevalla kyrka är det konserter varannan söndagskväll. Den populära lunchmusikserien i Uddevalla kyrka fortsätter med nya spännande program.

Bli en del av musiken!

Vill du sjunga i kör finns det flera körer för både barn och vuxna att välja på. Vi har gospel- och kammarkör, körer för erfarna och körer för nybörjare. Klicka här för att läsa mer om våra körer.

Varmt välkommen!

Birgitta Brodén
organist och körledare i Uddevalla församling