Musik i Uddevalla våren 2020

Samtliga konserter är inställda till och med 31 augusti.

Inställda och flyttade konserter

Som en följd av det pågående coronautbrottet är samtliga konserter inställda till och med 31 augusti. Några av de konserter som var planerade i vår flyttas till hösten eller till nästa vår. Besök vår hemsida för löpande information.

Välkommen till vårens musikprogram!

Musikverksamheten i Svenska kyrkan är omfattande och av stor betydelse för kulturlivet och konsertverksamheten i Uddevalla med omnejd. Varje år anordnas i våra kyrkor ett stort antal konserter och musikgudstjänster med musik från olika epoker, i olika stilar och uttrycksformer. Det är vi glada och stolta över!

Bli en del av musiken!

Vill du sjunga i kör finns det flera körer för både barn och vuxna att välja på. Vi har gospel- och kammarkör, körer för erfarna och körer för nybörjare. Klicka här för att läsa mer om våra körer.

Varmt välkommen!

Birgitta Brodén
organist och körledare i Uddevalla församling