Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Musik i Uddevalla våren 2020

Här är vårens musikprogram i Uddevalla Pastorat!

Välkommen till vårens musikprogram!

Musikverksamheten i Svenska kyrkan är omfattande och av stor betydelse för kulturlivet och konsertverksamheten i Uddevalla med omnejd. Varje år anordnas i våra kyrkor ett stort antal konserter och musikgudstjänster med musik från olika epoker, i olika stilar och uttrycksformer. Det är vi glada och stolta över!

I vårens program hittar du bland annat Dalabergskörens traditionsenliga vårkonserter. I Dalaberg återkommer även serien med livemusik i Café Basilika. En gång i månaden är det musikgudstjänst i Lane-Ryrs kyrka. I Uddevalla kyrka är det konserter varannan söndagskväll. Den populära lunchmusikserien i Uddevalla kyrka fortsätter med nya spännande program.

Bli en del av musiken!

Vill du sjunga i kör finns det flera körer för både barn och vuxna att välja på. Vi har gospel- och kammarkör, körer för erfarna och körer för nybörjare. Klicka här för att läsa mer om våra körer.

Varmt välkommen!

Birgitta Brodén
organist och körledare i Uddevalla församling