Mötesplatser

Soppa, samtal, handarbete eller bara umgås över en kopp kaffe. Välkommen till våra grupper och mötesplatser!

Sopplunch i Bäve

Middagsbön, soppa och gemenskap. Varannan onsdag 12.00 i Bäve kyrka. Start 16 feb.

Måndag med mening

Kom till Café Strömmen på måndagarna och dela meningsfull gemenskap med oss!

Sju sorters kakor

Musik, sång och hembakat fika. Tisdagar udda veckor i Dalabergskyrkan.

Sticka & skicka i Bäve kyrka

Enkel gemenskap för alla som vill – med eller utan handarbete. Tisdagar jämna veckor 13.00-15.00.

Ett fat med kanelbullar

Språkcafé i Bäve kyrka

Fika, umgås och öva svenska språket! Onsdagar 10.00-11.30.

Sykrets i Lane-Ryr

Tisdagar jämna veckor 10.00-12.00 i Lane-Ryrs församlingshem.

Vardagsvandringar

Följ med på oss på vardagsvandring! Vi promenerar och umgås med avstånd till varandra.

Café Strömmen

Café Strömmen är Uddevalla församlings café, centralt beläget vid Hasselbacken, ett stenkast från torget. Här kan du fika, äta lunch eller köpa glass. Om vädret är bra kan du sitta i solen på vår uteservering.

Café Basilika

Dalabergskyrkans café

POP- Power of pink

måndagar 14.00-16.00 Dalabergskyrkan, Café Basilika

En utsträckt hand mot grön bakgrund

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Här hittar du kontaktuppgifter till växeln och all vår personal.

Samtal med präst eller diakon

Hos Svenska kyrkan kan du få stöd genom samtal med en präst eller diakon. De finns för dig oavsett vem du är.

Kalendarium

Söker du efter gudstjänster, konserter, föredrag eller barnverksamhet? Varje dag händer det något i våra kyrkor och församlingshem. Här kan du se kalendern för alla församlingar. Du kan också skriva ut din egen kalender.