Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Måndag med mening

Kom till Café Strömmen på måndagarna och dela meningsfull gemenskap med oss! Udda veckor samtalar vi om livets mening och andra stora frågor över en kopp kaffe. Jämna veckor tar vi med stickningen och samtalar kring en av Tomas Sjödins böcker.

Mötesplats med mening

Har du förlorat meningen med livet eller har du kanske aldrig riktigt funnit den? Kanske har du förlorat något eller någon som gjort att du varit tvungen att omvärdera meningen med ditt liv? Mötesplats med mening är en mötesplats för dig som vill samtala om livets mening tillsammans med andra. För att alla ska komma till tals använder vi oss av Vuxendialog-modellen när vi samtalar.

Fika till självkostnadspris. Ingen föranmälan.

Tid: måndagar udda veckor 14.00-16.00
Plats: Café Strömmen, S:t Mikaelsgården
Start: 27 jan

Sticka med mening

Handarbeta tillsammans med oss! Den som vill kan sticka till förmån för ett biståndsprojekt men det går också bra att sticka till sig själv. Under tiden samtalar vi kring boken ”Lita på att det ljusnar” av Tomas Sjödin. Du behöver inte ha läst boken innan, vi läser stycken ur boken medan vi stickar. Material finns men ta gärna med eget.

Fika till självkostnadspris. Ingen föranmälan.

Tid: måndagar jämna veckor 14.00-16.00
Plats: Café Strömmen, S:t Mikaelsgården