Lane-Ryrs kyrka
Foto: Uddevalla pastorat

Lane-Ryrs församling

Välkommen till Lane-Ryrs församling!

Lane-Ryrs kyrka

Lane-Ryrs kyrka ligger mitt i byn, nordost om Uddevalla. Här händer något nästan varje dag.

Lane-Ryrs församlingshem

Lane-Ryrs församlingshem ligger i direkt anslutning till Lane-Ryrs kyrka.

Besök Lane-Ryrs kyrka

Adress: Kyrkebyn 120, 451 93 Uddevalla

Tillgänglighet
I Tillgänglighetsdatabasen finns information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer. Klicka här för att besöka Tillgänglighetsdatabasen.

Kalendarium

Söker du efter gudstjänster, konserter, föredrag eller barnverksamhet? Varje dag händer det något i våra kyrkor och församlingshem. Här kan du se kalendern för alla församlingar. Du kan också skriva ut din egen kalender.

Uthyrning

Välkommen att hyra våra lokaler.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap. Ditt medlemskap bidrar dessutom till att hjälpa utsatta människor i din närhet och runt om i världen.

Dop

Vill du låta döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj. Det är också en fin tradition som går långt tillbaka i historien.

Någon stoppar ner valkuvertet i valurnan.

Förtroendevalda

Här hittar du ledamöter och protokoll från kyrkofullmäktige, kyrkoråd och församlingsråd.

En swishöverföring görs på en smartphone

Swish!

Nu kan du ge din gåva eller betala fikat med swish. Enkelt!