Kyrkguiden leder dig rätt

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till våra kyrkor med hjälp av mobiltelefonen. Här hittar du kalendarium med gudstjänster, konserter, barnverksamheter och mycket mer. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkan är alltid nära

Du kan använda appen Kyrkguiden när du vill veta vägen till en kyrka när du ska på bröllop, begravning eller dop. Sök via kartan eller kyrkans namn.

I appen hittar du också församlingarnas kalendrar. Du kan skapa en egen kalender med gudstjänster eller konserter du vill gå på och få en påminnelse så att du inte missar något. Lägg in den församling du vanligtvis besöker som favorit så har du alltid koll på vad som händer.

LADDA NER APPEN FRÅN APP STORE ELLER GOOGLE PLAY

Du kan också hitta Kyrkguiden genom att söka på "Svenska kyrkan" i App Store eller Google Play.

Klicka här för att läsa mer om Kyrkguiden