Husmor/husfar i Dalabergskyrkan 50 %

I Dalabergs församling är Café Basilika hjärtat, precis som köket ofta är samlingspunkten hemma. Här vill vi att människor ska bli sedda och få möta Gud och varandra i en helig och varm atmosfär med plats för tro och tvivel. Husmor/husfar liksom övriga medarbetare har här ett särskilt ansvar att ge hopp och mening i en trasig värld.

Samhällsengagemang, diakoni, integration, religionsdialog samt värnandet om miljön är viktigt för oss. Vi vill göra caféet mer känt för alla samarbetspartners runt torget som en naturlig mötesplats där man kan slinka in för en god fika eller lite mer matnyttigt tilltugg, allt gjort med kärlek till en billig peng. Allt är förstås, så långt det är möjligt, ekologiskt och rättvisemärkt.

Vi söker dig som:

• Har god samarbetsförmåga.
  • Kan möta människor varmt och kärleksfullt och som gärna vill vara kyrkans ansikte utåt.
  • Tycker om att vara kreativ, tar eget ansvar och gör det lilla extra i bakning och i viss mån matlagning.
  • Är van vid att få ut information via sociala medier, i detta fall om vad som är på gång i caféet.
  • Kan ta ansvar för att följa rutiner för egenkontroll och livsmedelshygien.
  • Kan se helheten i kyrkans alla verksamheter och tillgodose de olika gruppernas behov vad gäller fika och i viss mån mat, samt ansvara för inköp och beställningar till detta.
  • Kan handha ekonomin för Café Basilika i stort.
  • Kan handleda personer som behöver komma ut och träna språket eller som behöver få praktik i kök.
  • Kan sköta kontakterna med de olika serviceenheterna.

Kvalifikationer:

• Du har kockutbildning eller motsvarande.
  • Du har körkort och tillgång till bil.
  • Du är medlem i Svenska kyrkan.

Placering:

Uddevalla pastorat med huvudsaklig tjänstgöring i Dalabergs församling.

Varaktighet, arbetstid

Deltid 50 %

Ersättning

Månadslön

Ansökan

Sista ansökningsdag 22 maj 2022. Ansökan ska skickas via vårt rektryteringssystem.

1 augusti 2022