Foto: Adobe stock

Fastighetstekniker

Svenska kyrkan Uddevalla pastorat söker fastighetstekniker. 

Att arbeta som fastighetstekniker 

Som fastighetstekniker i Uddevalla pastorat har du ansvaret för tillsyn och den dagliga driften av pastoratets samtliga byggnader. Det kan till exempel innebära att avhjälpa felanmälningar, arbeta med driftoptimering, systematiskt brandskyddsarbete samt lås- och passagesystem. Du är också delaktig i att förvaltningen av våra byggnader genomförs på bästa sätt avseende ekonomi, kvalitet, miljö och förvaltning. Du har ditt kontor på Sigelhults kyrkogård. 

Vem är du? 

Vi söker dig som är utbildad fastighetstekniker och har ett par års arbetslivserfarenhet som bedöms relevant för tjänsten. Du kan till exempel ha erfarenhet som drifttekniker, rörläggare, elektriker, ventilationsmontör eller inom styr- och reglerteknik. 

För att lyckas i denna roll behöver du vara flexibel, lyhörd och ansvarstagande. God samarbetsförmåga krävs då du kommer arbeta nära alla våra olika verksamheter.  

För tjänsten krävs:  

  • Yrkeshögskoleutbildning inom området eller motsvarande. 
  • B-körkort och tillgång till egen bil. 
  • Goda IT-kunskaper. 
  • Förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. 
  • Medlemskap i Svenska kyrkan. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med kulturhistoriska byggnader. 

Ansökan

Skicka in din ansökan här. Sista ansökningsdag 2023-10-01. Intervjuer kommer att ske löpande.  

Kontaktperson

Helena Lind, kyrkogårds- och fastighetschef
helena.lind@svenskakyrkan.se, 0522-64 21 66

Facklig kontaktperson

Stefan Haugsnes
stefan.haugsnes@svenskakyrkan.se, 031-7713079

Om Uddevalla pastorat 

Uddevalla pastorat utgörs av församlingarna Bäve, Dalaberg, Lane-Ryr och Uddevalla samt kyrkogårdsförvaltning och administration. Totalt är vi ungefär 100 anställda fördelat på en mängd olika funktioner och arbetsuppgifter. Här arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö, med både tydlighet och flexibilitet inom trygga ramar. Vi tillämpar flextidsavtal och vill att man ska kunna växa och utvecklas i sin tjänst. Att kunna samarbeta med andra, likaväl som att kunna jobba självständigt är nödvändigt.