Svenska kyrkan Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan Uddevalla pastorat

Dalabergskyrkan

Rum för många kulturer

Samhällsengagemang och diakoni ligger oss varmt om hjärtat. Varje söndag 17.00 firar vi gudstjänst - vi kallar gudstjänsten för Dalabergsmässan. Under gudstjänsten är det söndagsskola för barnen.

Du hittar kyrkan i Dalabergs centrum, granne med fritidsgården och Dalabergsskolan.

Mitt i kyrkan finns Café Basilika, en fin mötesplats där det serveras hembakat fika - ekologiskt och kravmärkt. I Dalabergskyrkan finns också förskolan Diamanten. Är du skolungdom kan du komma på After School och gillar du att sjunga finns Dalabergskören och olika sångsteam. För de lite mindre finns Trall & Sprall. För de äldre har Arbetskretsen varit en självklar mötesplats i många år.

För dig som arbetar i skolans värld kan skolvandringarna vara av intresse.

Läs också mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning. Här hittar du församlingens kyrkogårdar.