Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Dalabergskyrkan

Församlingen med rum för många kulturer.

Det är livaktigt här och ledorden samhällsengagemang och diakoni.
Vi firar Dalabergsmässan varje söndag 17.00.

Kyrkan ligger vid Dalabergs centrum granne med fritidsgården och Dalabergsskolan. Här övar Dalabergskören. Café Basilika bjuder gemenskap med dopp.

En trappa ned finner vi förskolan Diamanten. Är du skolungdom kan du komma på After School och gillar du att sjunga finns Dalabergskören och vårt lovsångsteam. För de lite mindre finns Trall och Sprall. För de något äldre har Arbetskretsen varit ensjälvklar mötesplats i många år.

För dig som arbetar i skolans värld kan skolvandringarna vara av intresse.

Läs också mer om dop, konfirmation, bröllop och begravning. Här hittar du församlingens kyrkogårdar.