Café Basilika [stängt]

Dalabergskyrkans café

I Café Basilika kan du fika hembakat som är både ekologiskt och kravmärkt. Sitt ner och läs en tidning i lugn och ro eller bara umgås, kanske över en omgång Mancala, Schack eller Back Gammon! Det finns också möjlighet att få läxhjälp av vår personal och chans att träna sin svenska runt caféborden.

Livemusik

På torsdagar har vi ”Öppen Scen” 18.00-19.00, där du kan bidra med sång, musik, en dikt, dela med dig av ditt bästa recept, resminne eller boktips etc. En gång i månaden har vi ett lite större musikevenemang - Basilika LIVE. Se program längre ner på sidan.

Öppettider: (stängt tillsvidare pga coronaviruset)

Tisdagar 14.00-18.00
Torsdagar 16.00-20.00
Söndagar 18.00-19.00 efter Dalabergsmässan.

Varje torsdag avslutas med aftonbön i kyrksalen 19.45

Våren 2020 i Café Basilika:

Kladdiga målarpenslar mot en färgglad bakgrund.

Basilika LIVE

Välkommen till fem cafékvällar med livemusik i Café Basilika.
Fri entré, samarr. Sensus

tor 30 jan 18.00 - Granath´z
tor 27 feb 18.00 - Gospel Groove Company
tor 26 mars 19.00 - Gitarrorkester från Smögen INSTÄLLT
tor 23 apr 18.00 - Daniel Petrén INSTÄLLT

Basilika är en av världens mest omtyckta kryddor. Den doftar gott. Den mår bra i näringsrik jord. Den trivs i en varm atmosfär, på en solig och vindskyddad plats. Det är något av vad vi vill ge och skapa plats för i vårt café.