Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon:+46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Boka dop online

Här kan du boka dop direkt på nätet, när det passar dig.

Klicka på ”Hitta lediga tider” nedan för att påbörja din bokning. Välj sedan kyrka och/eller datum för att se lediga tider i kalendern. Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni önskar döpa fler på samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”. När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse. Prästen tar kontakt med er en tid före dopet.

Om inga lediga tider i närtid visas i kalendern beror det på att doptiderna redan är bokade. För bokning av Lane Ryrs kyrka, vänligen kontakta oss på telefon. Det finns också möjlighet att ha dop infogad i söndagens huvudgudstjänst. Hör av er till oss om ni önskar det.

Det finns även i många fall möjlighet att låna lokal för dopkalas. Kontakta vår växel för att ta reda på om det finns någon ledig lokal.

För frågor eller hjälp med din bokning, kontakta oss på 0522 64 21 00.

Med reservation för eventuella ändringar vad gäller präst och musiker.
Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.